Støtt Manifest

DUGNAD FOR RØDGRØNT
SKIFTE I 2021

Skattekutt til de rikeste. Barnehagemillionærer. Fri flyt av arbeidslivskriminalitet. Jernbanen på anbud. Mål- og resultatstyring i barneskolen. Velferdspenger i skatteparadis. Høyreautoritær fremmarsj i Europa. Trump i Det hvite hus. Men venstresida vokser!

Nå kan du bli med på å bygge den nye venstresida og utvikle politikken som sørger for at valget i 2021 blir et rødgrønt vendepunkt i norsk politikk. For eksempel:

  • Handlekraft mot klimakrisa: Hvordan kan Norge lykkes med grønn industrireising, globalt og nasjonalt?
  • Felles velferd uten profitt: Kan vi vedta en fireårsplan for å fase ut de kommersielle eierne?
  • En barneskole til barnas beste: Hvordan erstatte prestisjejag og testregimer med pedagogikk?

Bli med på laget ved å gi et månedlig beløp som støtter vårt arbeid. Vi holder deg informert om alt som skjer. Gir du 200 kroner eller mer, får du alle Manifest-pamfletter fritt tilsendt. Du kan når som helst avslutte avtalen.


MOMENTUM2021 har vi foreløpig kalt Manifest Tankesmies seksårsplan, som blir en dugnad for virkelig forandring fra og med stortingsvalget i 2021.

Fase 1: Fram til stortingsvalget arbeider vi tett med våre 300 fagorganisasjoner og støttespillere over hele landet: Hva er problemene? Hvilke løsninger har vi? Hvilke løsninger mangler vi?

Fase 2: Kunnskapen fra grasrota går inn i arbeidet med håndfaste forslag som blir pådrivere for debatten i de rødgrønne partiene fram mot stortingsvalget.

Fase 3: Etter valgseieren gir vi jernet sammen, gjennom hele regjeringsperioden, for å sikre at visjonene blir omgjort til vedtatt politikk og virkelig samfunnsforandring.


Du kan også gi en engangsgave i støtte til Manifest sitt arbeid: