Evgeny Morozov

Evgeny Morozov

Han er kåret av Politico til en av årets 28 mest innflytelsesrike europeere. Han er spaltist i The Guardian og Morgenbladet hvor han skriver om sosiale og politiske konsekvenser av teknologiutviklingen. Han er hviterusser og doktor i vitenskapshistorie fra Harvard University.

Erik Reinert

Erik Reinert

Erik Reinert er en norsk økonom fra Harvard Business School (MBA) og Cornell University (Ph.D.) med spesialfelter i utviklingsøkonomi og økonomisk historie.
Han er professor ved Universitetet i Tallinn i Estland og har skrevet den internasjonale bestselgeren «How Rich Countries Got Rich … and Why Poor Countries Stay Poor» (2007).

Kajsa Ekis Ekman

Kajsa Ekis Ekman

Hun er en av Sveriges mest markante debattanter, som prisbelønt spalist, forfatter og foredragsholder. Ekman har skrevet bøker om prostitusjon og surrogati og om Hellas og eurokrisen.

Ali Esbati

Ali Esbati

Esbati er en engasjerende politiker, kjent for sine kunnskapsrike foredrag og tydelige debattstil. Han sitter i Riksdagen for Vänsterpartiet i Sverige og er utdannet økonom.

Ina Libak, leder Auf

Ina Libak

Den nyvalgte lederen i AUF har markert seg med sitt miljøengasjement. Hun er utdannet sosionom.

Osmund Stokka

Ommund Stokka

Som forbundssekretær i Industri Energi har Stokka særlig engasjert seg for sikkerhet på arbeidsplassen. Han er industrimekaniker.

Victor Norman

Victor Norman

Norman er samfunnsøkonom, skribent og Høyre-politiker. Han har vært professor og rektor ved Norges handelshøyskole i Bergen og arbeids- og administrasjonsminister i Bondevik II-regjeringen.

Marianne Marthinsen, Arbeiderpartiet

Marianne Marthinsen

Marthinsen er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og har særlig engsjert seg i  spørsmål knyttet til velferdsstat og skatt. Hun er samfunnsøkonom.

Tore Tennøe

Som direktør i Teknologirådet er Tennøe oppdatert på det fremste på teknologifronten innen en rekke sektorer. Han er historiker.

Lina Aas-Eng

Aas-Eng jobber som kommunikasjonsrådgiver og kjenner godt utviklingen av sosiale medier og barn og ungdoms digitale oppvekst.

Rune Aasen

Rune Aasen 

Som leder i Oslo Sporveiers Arbeiderforening har Aasen jobbet målrettet for å samle sporveiene i ett selskap, stoppe oppsplittingen og sikre effektiv kommunal drift av t-banen.

Erling Holmøy

Erling Holmøy

Som samfunnsøkonom og forsker i SSB har Holmøy i en årrekke jobbet med framtidsscenarioer når det gjelder arbeidstid, skatt og samfunnsøkonomi.

Lene Myrhvold

Lene Myhrvold

Myhrvold har gjort seg bemerket i fagbevegelsen som leder av Fellesforbundets ungdomsutvalg. Hun er ungdomstillitsvalgt i forbundets avdeling 23, Raufoss Jern og Metall, og er operatør hos bildelprodusenten Kongsberg Automotive på Raufoss.

Musiker og låtskriver Daniel Kvammen kommer til Manifestkonferansen 2019.